Добро пожаловать
Вход

‘Love Story’ Suela dhe Flavia gjejne zgjidhjen per Sajmirin duke then: “Një natë unë, një natë ti”

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Добавлено от Admin В Смотреть русские мелодрамы
3 Просмотры

Описание

#pinguinat #LoveStory #Suela #Flavia #Sajmiri

Në një intervistë për programin “Daily Love Story”, vajzat janë ngacmuar edhe për Saimirin, teksa Suela ka thënë se do ta ndajnë një natë njëra dhe një natë tjetra.
Çfarë vlerëson më shumë në një marrëdhënie?
Më shumë vlerësoj përkushtimin, sinqeritetin dhe mendoj se dy njerëz duhet t’i kenë. Janë disa gjëra të ndërlidhura që formojnë dashurinë. Zakonisht me meshkujt që kam dalë, dua të vendos. Dua të jem gjë shumë primare në jetën e një mashkulli. Unë çfarë t’i bëj Saimirin që e kemi këtu. Suela: Meqë kemi hyrë, kemi rënë dakord, kemi mirëkuptimin e njëra-tjetrës, kështu që një natë ti, një natë unë. Flavia: Kur u ndamë këto na ranë! Suela: Çfarë do të konsideroje ti një ditë perfekte? Flavia: Të zgjohesha dhe të kisha nja 1 milionë euro aty! Suela: Ne kemi qenë shoqe edhe më përpara, thjesht nuk kemi hedhur story. Edhe erdhi koha, thamë hajde bëjmë lidhjen tonë zyrtare. Flavia: Ia bëm ‘bam’ edhe ne se të gjitha po thonin çne këto, i dhamë provat.

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
RSS
Яндекс.Метрика